tag:blogger.com,1999:blog-5454430092751729496.post7695645969686024379..comments2023-09-21T16:18:23.732+02:00Comments on LYNVINGEN BLOGG: BoknafeskenLynvingenhttp://www.blogger.com/profile/10144686049836323081noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5454430092751729496.post-26318368003665142142010-04-29T18:51:52.986+02:002010-04-29T18:51:52.986+02:00Vi elsker fisk, og denne varianten er det på tide ...Vi elsker fisk, og denne varianten er det på tide å smake på;)TorAahttps://www.blogger.com/profile/05044855607413895442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5454430092751729496.post-72794223114131086872010-04-29T15:47:16.615+02:002010-04-29T15:47:16.615+02:00Vi skal ikke ha Boknafesk til middag i dag, men fi...Vi skal ikke ha Boknafesk til middag i dag, men fisk. Alle steder har sine spesialiteter. Jeg er egentlig ikke vokst opp med så mye fisk i kosten - fiskeboller, fiskepudding, fiskekaker...joda, men med en far fra tjukkeste Toten, så ble det ikke servert røketorsk som søndagsmiddag akkurat.<br />I dag elsker jeg fisk, men reagere på det noe ganger, dessverre.<br />Veldig flott og interessant innlegg:)<br />Den torsken på bildet hadde vært noe å få på kroken! Enig med deg at smaksmessig bør ikke torsken blir for stor, men det gjelder vel egentlig uansett hva den skal brukes til..Petuniahttps://www.blogger.com/profile/14293164536126433312noreply@blogger.com