mandag 24. mars 2014

Morgensurfing: Ut i bølgehavet på egenhånd

Skrevet av Birgit på Totobe Resort, 23.3.2014

Surf's up


Selvsagt var vi ute og surfet før frokost i dag også. Opp kl 5.00 og ut og surf. Det er og blir en fantastisk start på dagen!!Brettene klare til dyst

Denne morgenen var vi på egenhånd. Dvs, vi var ikke helt aleine, for Connie og Ingo hadde andre elever som også var ute i de små morgentimer. Vi var tre stykker som leide brett samt Ingo og Connie med to elever. Ikke akkurat fullt i vannet. Stranda er superlang og det var mer enn nok plass og surfebølger til alle. I tillegg hadde de to elevene med seg moren sin som tok kameraene til alle og knipset i vei. Det var flott og her kommer altså de første surfebildene av oss.


Vi er snart klare til å hoppe i havet og sola er snart klar til å stå opp

Anders på vei ut i bølgene


Selve surfingen var atter en gang en suksess! Anders suste forbi meg på en hvit bølge og sola sto opp rett bak ham. Et minne jeg kommer til å ta med meg!! Anders fikk seg dessuten en skikkelig ridetur på en stor, grønn bølge! Ellers hadde vi begge mange rideturer på både små grønne og hvite bølger. Vi hadde begge to en skikkelig runde i vaskemaskinen, men vi føler vel egentlig begge to at vi har fått en skikkelig surfeopptur her. Vi føler at vi har lært mye og vi har, ikke minst, hatt det supergøy! - og her er bildene av oss:

Anders

Monkey style

 Meg

Happy camper!Blid og fornøyd og superklar for frokost

Og jeg er blid og fornøyd og superklar for frokost

Så stor

Frokosten kallerSurf's up, dude

Dette er heller ikke siste gang vi har surfet!!!
For flere bilder; sjekk Lynvingen på Facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...