fredag 21. mars 2014

Totobe Resort, Playa San Miguel i Costa Rica: Velkommen til Paradis!!

Skrevet av Birgit på Totobe Resort, Playa San Miguel i Costa Rica, 20.3.2014


Hvor ofte har vi ikke, på tunge dager, støvete dager, varme dager, kalde dager, vonde dager, drømt og fantasert om å komme frem til et luksusresort med svømmebasseng, dusj, strand, varm seng, kaldt rom, god mat.... Alle sånne luksusting har vi drømt om og fantasert om.... Og i går, en støvete og varm dag langs grusveien, var en sånn dag hvor vi drømte og fantaserte om luksus - og så ble drøm og fantasi til virklighet!!

- en drøm


Vi er så heldige å ha en venn fra Costa Rica og vi fikk komme innom stedet hans, sa han. Vi gledet oss, for vi trodde det var en fin plass, men vi visste jo ikke at vi hadde blitt invitert til paradis!!

Veien til Paradis
Da vi i går kom syklende og fant stedet var vi helt overveldet! Fantastisk beliggenhet, rett på stranda med skogen rett bak. Kjølig rom, varm seng, svømmebasseng, dusj og fantastisk mat. Hyggelige folk, grønn plen, utekjøkken, en meget folkekjær hund, bølger som egner seg for surfing og fryd og gammen! Ja, vi har prøvd å finne noe å klage på for liksom å balansere blogginnlegget noe, men vi har ikke funnet noe...

Palmetrær som speiler seg i svømmebassenget


Vi har ruslet oss en tur på stranda i dag:Frokost:Her skal vi slappe av noen dager. Oppdateringer og bilder fra paradis kommer!

Totobe resort på Facebook: https://www.facebook.com/TotobeResort
Hjemmeside: http://www.totobe.com/For flere bilder; sjekk Lynvingen på Facebook.

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...