søndag 9. mars 2014

Noen bilder fra Kabuls gater

Skrevet av Birgit 8.3.2014 i PenonomeAltså, alle må komme seg videre her i livet, selv denne bloggen. Vi er allerede flere dager inn i syklingen i Panama og vi har hatt en 5 dagers seiltur, men jeg fortsetter å poste bilder fra Kabul... Men, så skal da dette også være siste innlegg derifra for denne gang! Det er bare det at jeg har noen bilder jeg har lyst til å vise frem. På tross av at det stort sett er knipse-bilder-gjennom-bilvinduet-i-fart-bilder (sikkerhetssituasjonen gjorde det umulig for oss å rusle rundt og ta bilde av folk), så tenkte jeg at kanskje noen hadde lyst til å se dem. Så her kommer de, uten så mange flere ord:
 
På besøk hos "Bokhandleren i Kabul"Dagens fangst! Gleder meg til  å lese!

Sko utenfor judodojoen

Bønnepause i judotreningen

Nøtter og rosiner er en del av afghansk gjestfrihet

- og te!!! Mengder av te.... Det kan være en utfordring å gå fra tedrikking til tedrikking og rett på judotrening...

På besøk i Kongens palass.
Palasset er i dag fredet, men det er ingen penger til restaurering
Afghansk mat!!
Den er like god som den er fin
Selv om dette ikke var noen kvalitetsbilder, så håper jeg at det gir et lite inntrykk av hvordan det ser ut i Kabul - de stedene som ikke kommer på nyhetene.
For flere bilder; sjekk Lynvingen på Facebook.

2 kommentarer:

 1. Det var veldig spennende å se bildene fra hverdagslivet i Kabul !! Kan tenke meg at det var en helt spesiell opplevelse !
  Takk at du deler bildene med oss

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er en veldig spesiell opplevelse å være der! Hverdagslivet er jo ganske annerledes enn det man ser på TV, men det er også veldig annerledes fra man er vandt med hjemmenifra :)

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...