tirsdag 24. juli 2012

Vi anbefaler friluftslivbutikk: Boofe i ChemnitzHer forleden kveld mens vi holdt på å sette opp teltet vårt i halvmørket på en campingplass rett utenfor Chemnitz, kom det er kar ruslende og spurte om det var et Helsport Fjellheimen Superlight 3 telt vi holdt på å sette opp. Vi har ikke sett så mange Helsporttelt i Tyskland, så vi ble littegranne overrasket. Det viste seg at karen heter Sven og jobber i en friluftlivsbutikk som har spesialisert seg på høykvailtets friluftslivsutstyr hovedsakelig for fjellgåing og klatring. De selger og har service på Helsport telt. Sven er en usedvanlig hyggelig fyr med inngående kunnskap om telt og annet friluftsutstyr og vi ble invitert på kaffe i butikken som vi selvfølgelig takket ja til.


Siden vi også leitet etter en plass å sette syklene en ukes tid mens vi skal på "ferie-ferie" uten sykler, tilbydde de å gi syklene tak over hodet i den nyoppussede (men enda uåpna) puben i butikklokalet - og om ikke det var nok; så tilbydde Sven å finne og lappe hullet i Birgits fjonge og flotte Mammut liggeunderlag som har vært flatt de siste ukene. Enda de verken selger disse liggeunderlagene eller vi har brukt en eneste euro i butikken. Du snakker om service!!

Tre av butikkens "innbyggere"
Sven er desverre ikke med på bildet,
men karen i midten sykler 10 mil på engirssykkel uten bremser hver dag,
og fyren til høyre eier butikken

Kjekke (Birgits kommentar) og hyggelige karer

Butikken heter Boofe og har hjemmeside: http://www.boofeladen.de/ og en FB-side: https://www.facebook.com/boofeladen. Klikk på linkene, lik siden, spre linken og gi disse kjekke karene en klapp på skulderen :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...