mandag 5. november 2012

Utstyret - Nye sykler; Orbea Sport H20

Skrevet av Anders i Badalona, 5.11.2012
 
Så er vi endelig i gang igjen, drøye tre uker etter at de gamle syklene våre ble stjålet. Tre uker var bestillingstida på de nye doningene vi valgte i samråd med BoutiCycle Perpignan; Orbea H20 Sport. Dette er relativt greit utstyrte sykler; en blanding av Shimano Deore og XT gir og hendler, Formula RX diskbremser. Hjulene er basert på relativt tunge Shimanohuber og Orbea kombinerte disk og felgbremsfelger. Det faktum at Orbea har livstidsgaranti på ramma er ikke nødvendigvs så veldig nyttig om den knekker midt inne i Atacama, vi velger likevel å se det som et tegn på at de legger sin flid i å bygge solide sykkelrammer - og det er jo veldig greit for oss!
 
Våre nye doninger - lastet og klare til tur
 
Vi fikk god service av gjengen på Boutiycle Perpignan
 
Tilleggsutstyr er Tubus Tara lowrider og en relativt standard bakbærer (det er enklere å finne ny bakbærer om den går i stykker enn det som er tilfellet for lowrideren, derfor er det greit å legge litt mer penger i lowrider). I tillegg har vi byttet ut de originale setene med andre som vi satser på er bedre. De originale dekkene er byttet ut med Schwalbe Marathon Plus Tour (28 X 1,60).
 
Utsikt over Nord-Spania og Middelhavet
 
Vi har nødvendigvis også kjøpt nye låser; ABUS Bordo - jeg får håpe at jeg slipper å skrive noe annet om disse låsene enn at de fungerte helt etter hensikten...
 
Vi synes syklene ser bra ut også!
 
Vårt umiddelbare inntrykk av syklene etter omlag 200 km er at de fungerer bra. Ingen alvorlige ulyder og de er tilsynelatende stabile og solide. En mer komplett beskrivelse og vurdering vil komme når vi får justert syklene akkurat slik vi vil ha dem, når vi og setene har blitt vante til hverandre og når vi blir kjente med personlighetene til våre nye aluminiumehester.
 
Vi gleder oss til mange mil på våre nye aluminiumshester!
 
2 kommentarer:

  1. Lykke til med de nye syklene !
    Håper dere trives sammen !
    God tur, Ricarda

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...