fredag 11. januar 2013

Silje er Norges beste reiseblogger - og vi er tredje best!!!Ja, det er helt sant! Magasinet Reiselyst har kåret Norges beste reiseblogger, og vi ble kåret til nr. 3! Vi fikk denne hyggelige, og meget overraskene, meldingen rett før jul:
 

Vi i Magasinet Reiselyst har sammen med et par eksperter; blogger, fotograf og journalist Johnny Haglund og markedssjef i Solia AS, Cecilie Gilhuus Jørve, lest dusinvis av reiseblogger, laget et topp 20-liste, som har blitt til 10, som har blitt til 5. Og etter en endelig avstemning har Lynvingen (altså http://lynvingen-blogg.blogspot.no) kåret til en fin-fin 3. plass. Gratulerer!

Vi mener om Lynvingen: Bloggen er
oversiktelig, inspirerende, og morsom å følge. Den er kategorisert etter land og tema, så det er lett å finne inspirasjon til det stedet man vil lese om. De skriver lett og godt, tar fine og til dels morsomme bilder. Dessuten klarer de å blogge jevnlig og «direkte», fra en tøff og lang reise på sykkel.


Vi gratulerer vinneren, Den Afrikanske Farmen, som vi har lest og beundret tidligere og som vi anbefaler alle å lese. 2.plassen gikk til bloggen Bobleliv. Den er nytt bekjentskap for oss, men vi gleder oss til å følge med på denne.
 
 
- til slutt: Løp og kjøp Reiselyst, så får dere hele artiklen om Norges beste blogger, og mye annet reisesnacks. 
  

 

For flere bilder; sjekk Lynvingen på Facebook. Vi har også et kart over turen vår.3 kommentarer:

 1. Gratulerer til 3. plass !!!
  Da håper vi bare at dere fortsetter med så spennende artikler og fine bilder som før....
  Gleder meg alltid om "nyhetene" fra dere !
  God tur !

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!!! Vi skal fortsette å gjøre vårt beste :) - og det er ekstra hyggelig med sånne fine tilbakemeldinger. Takk, takk!!

   Slett
 2. Sprint Dyno can measure your car's gas financial system and horsepower. The PIDS are introduced vertically on just one web site, with min, max, and common readings displayed.

  My homepage ... www.globalarticlezone.com

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...