onsdag 29. desember 2010

Dykking i Rødehavet, Sharm-el-Sheik

- Kom hai du skjønne ville!

Neida, vi så aldri noe til skrekkhaien. Dykkesentrene reklamerte sågar med at de som så hai skulle få pengene tilbake – så mye for hai, liksom…


Vannpiper og dykking i Sharm-el-Sheik

Vi var i Sharm-el-Sheik for å dykke, ikke for å gå på Mosesfjellet (selv om vi gjorde det også), men ene og alene for å dykke. – og det er minst en ting man bare må si om dykkingen i Rødehavet: Det er vakkert!

Siden vi ikke fikk tatt noe haibilde så nøyer vi oss med en liten illustrasjon av hvordan det kunne ha vært (og som enkelte vi snakket med før avreise trodde det kom til å bli...).


Anders filmet noe med GoPro hjelmkameraet vårt. Huset er ikke optimalt med tanke på dykking, da linsa er konveks og fokuseringen under vann derfor er litt dårlig (vi venter i spenning på hus med flat linse som sies at skal komme på markedet snart). Vi har uansett satt sammen en liten videosnutt fra dykkinga.

- Enjoy:2 kommentarer:

 1. Å, nå fikk jeg også lyst til å lære meg å dykke... Kjempefin film! Nesten som på Discovery Channel, bare uten alle de irriterende reklamene.

  Jeg syntes forøvrig jeg så en svær skygge over dere i det ene klippet der. Spørs om haien ikke var så langt unna likevel.

  SvarSlett
 2. Jaaa, jammen, det var der haien, var!!! Den lå nok og lusket på oss, bare flaks at vi kom fra det med livet i behold...

  Dykking anbefales forøvrig - det er veldig fint under vann :) Så kunne vi dratt på charter sammen!!

  - Birgit

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...