søndag 30. januar 2011

Med garasjejekk i pulken


Vi liker å tro om oss selv at vi er gode venner for vennene våre og at vi alltid stiller opp for våre venner i nød. Så når Marit har tenkt å gå over Grønland på ski og trenger noen å bedrive pulktrekketrening sammen med, stiller vi selvfølgelig opp. Lørdag fylte vi alt vi hadde av vannbeholdere, termoser og drikkeflasker med vann og lastet det opp i to pulker og en diger ryggsekk. Siden vi ikke hadde pulker nok til alle tre, måtte Anders bære sekk (Anders har forøvrig båret sekk full av vann før).

Vårt oppofrende vennskap har riktignok noen grenser for hvor mye vi ofrer oss for våre venner og siden alle ville ha det meste av vannet i sin pulk/sekk måtte vi til slutt løse denne tvisten med å supplere med en garasjejekk og en bensinkanne i tillegg til vannet. Da fikk vi alle så mye vekt i våre pulker/sekk at vi ikke hadde plass til noe mer og kjeklingen stilnet hen.


Anders klar til dyst

- og Marit er klar til dyst


Vi tok turen til Selbusjøen, spente på oss skiene og bedrev pulktrekking langs et skuterspor i noen timer. På tross av at været kunne virke litt ruskete, var det en slik tur som man kan bli helt nasjonalromantisk av.

Føret var flott og skogen var fin.
Mat skal dem ha

- så var det på'n igjen

Jeg er forøvrig meget fornøyd med min egen pulktrekkeinnsats, da det var jeg som sikret meg garasjekken som det står 2,5 tonn på. Anders mener riktignok at det ikke er selve jekken som veier 2,5 tonn, men så var det heller ikke han som trakk den med på tur og jeg regner derfor ham som lite kompetent til å uttale seg om jekkens vekt.


- så dro vi på ball (av alle ting...)

2 kommentarer:

  1. Hm...både ein typisk og atypisk lørdag for dere ;)...ball???

    SvarSlett
  2. ja :) Vi var på Sintef Matrialer og kjemis nyttårsball. De har nemlig nyttårsball i januar isteden for julebord.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...