mandag 6. desember 2010

Juletur til Skrekkhaiens rike: Sharm-el-Sheik

Skrekkhai?
Ikke alle fisker er like søte som denne
Juleferien har vært i boks en stund. Vi har gått til det skritt å bestille en chartertur (den første i våre liv) til Sharm-el-Sheik. Vi ville dykke og charter var halv pris i forhold til de andre billettene vi fant på nett; altså bestilte vi fly+hotell for en uke i jula. Vår eneste plan er å dykke. Uansett, det har dukket opp en skrekkhai, også kalt dødshaien (imponerende hvor mange overskrifter VG klarer å lage ved hjelp av prefiksene skrekk-, døds- og sex-) i Sharm-el-Shiek og enkelte charterturister er ”sjokkerte over at de i det hele tatt har latt oss være i vannet”. Gud hjelpe meg; er det meningen at man skal legge hjernen igjen hjemme når man drar på charter?


Dykking (Ningaloo reef, WA)

Jeg må si at jeg undres stadig over hvor fascinert vi mennesker er av rovdyr, men når det kommer til et stykke, så vil vi helst ha dem bak lås og slå... Vi prøver liksom stadig å komme så nærme som mulig, men vi vil ikke risikere noe. Vi vil se nøye på de fascinerende rovdyrene, men vi vil ikke at det skal være farlig...

Kanskje vi burde ha holdt oss (og pengene våre) unna en turistmagnet som Sharm-el-Sheik? Eller er dette mediene som benytter seg av sitt gode gamle "storm i vannglass" trikset??

Bak lås og slå


For nært?1 kommentar:

 1. God tur!

  Vi har også flere ganger vurdert å reise til Sharm eller Dahab for å dykke. Og som dere, ville jeg heller ikke flippet ut av tanken på 'skrekkhaiene'.

  Håper dykkingen står til forventningene!

  Stikker innom for å lese mer.

  Og...Ningaloo...? *Ikke de minste misunnelig...næsj...*

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...