tirsdag 21. mai 2013

Vi er kåret til beste fotoblogg hos Supersaver!

Skrevet av Anders og Birgit i San Pedro de Atacama, 21.5.2013
 
Vi er stolte over å ha blitt kåret til Beste Fotoblogg i Supersaver Blog Award! Tusen takk til alle som stemte på oss!Beste Reiseblogg og Beste Asiablogg ble henholdsvis Din Drømmereise og Asiaguiden - gratulerer!!!
 
Her er intervjuet vi ga, du kan også finne det og intervjuene med de andre vinnerne på Supersavers sider; Bloggvinnere


Hva betyr det for dere at bloggen deres er blitt utnevnt til Beste Fotoblogg?
Vi legger jo ned en del arbeid i å få bloggen så bra som mulig, det er derfor veldig artig å få bekreftet at arbeidet blir satt pris på! For oss er det veldig motiverende å få slike utnevnelser som dette.
 
Hvorfor begynte dere å blogge og hva var det som fikk dere til å velge å skrive om nettopp reiser?
Vi tar mye bilder og opplever mye som vi tror andre også finner interessant eller morsomt - bloggen gir oss en god mulighet til å formidle små og store opplevelser underveis. I tillegg er bloggen en god måte å dokumentere reisen vår på for oss selv; vi skriver om reisen vår underveis og har en slags ferdigskrevet historie allerede når vi kommer hjem.
 
Hva er det som driver dere når dere skriver? Hva er det morsomste med å blogge om reiser?
I hovedsak er det vel ønsket om å formidle interessante og fine opplevelser og inntrykk vi har hatt på tur, det er jo alltid større stas å kunne dele opplevelser med andre. I tillegg vil vi gjerne dele noen av de veldig mange bildene vi tar, slik at andre som er interessert også kan få glede av dem. Det morsomste med å blogge om resier er vel at vi stadig er på nye steder og får nye inntrykk som vi kan dele.
 
Har dere tips til andre som vil starte en fotoblogg?
- Det er ikke nødvendig å vente på at du skal ta et eller flere blinkskudd før du begynner - det er bare å legge ut bilder du synes er fine eller som har en interessant historie. Det setter en ekstra spiss på bildene at de har en liten historie knyttet til seg.
- Velg deg gjerne ut noen temaer som du har lyst til å fotografere og blogge om, på den måten er det lettere å finne motiver. Å være ute på reise er jo et tema i seg selv.
 
Hva er fremtidsplanene for bloggen?
Det neste året vil bloggen være dedikert til sykkelturen vi er ute på, etter det vil den nok bli brukt i forbindelse med andre turer vi er på og fotoprosjekter som vi har.
 
Hvordan skal dere feire seieren?
Seieren blir kanskje feiret med en ekstra sjokolade når vi nå straks skal sykle over vårt til nå høyeste fjellpass (4700 moh) over til Bolivia - og et glass vin (etter at vi har kommet ned i lavlandet igjen).

Og til slutt - har dere et morsomt minne som dere vil fortelle om?
Det er mange små og morsomme historier underveis, men vi hadde nylig en som vi synes er litt fin. Vi hadde leid guide for å gå opp på Vulcan Lascar (5600 moh) på grensa til Bolivia. For å komme til foten av vulkanen måtte vi kjøre 5-6 mil på en særdeles dårlig kjerrevei, og rett før vi var framme knakk fjæra på ett av hjulopphengene foran. Turen opp til toppen gikk fint, men på tur ned slo en kombinasjon av ikke helt overstått matgforgiftning og stor høyde til for en av oss. Guiden vår var fortvilet over å ikke kunne hjelpe mer til samt å ikke kunne returnere med større fart enn 10-15 km/t med bilen. Selv om vi forsøkte å formidle at situasjonen ikke var så ille og at vi nok hadde vært med på verre før, så var han så oppsatt på å gjøre ting "bra" igjen at vi fikk en flaske meget fin vin (som han hadde fått i bursdagsgave) da vi kom ned. Dette var ikke nødvendigvis en "morsom" historie, men vi syntes den formidler litt av den holdningen og den vennligheten som vi møter underveis på vår ferd.For flere bilder; sjekk Lynvingen på Facebook.

6 kommentarer:

 1. Hei dere,

  GRATULERER !!!!

  Det er jo kjempeflott at dere ble kåret til beste fotoblogg !
  Egentlig ante jeg det......bloggen deres er jo veldig bra, informativ, av og til litt spennende eller morsomt og i tilegg alle de fine bilder vi kan se på - så bare fortsett videre med det.

  Håper dere kunne feire med sjokolade og vin ! Hilsen

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Alltid hyggekig å høre at andre har glede av bloggingen vår - vi kommer til å fortsette å gjøre vårt beste!

   Slett
 2. Gratulerer så mye! Vel fortjent!

  Jeg har vært trofast leser gjennom hele vinteren. Har fått mye inspirasjon til egen blogg - både av bilder og tekst - når vi nå står i startgropen til vår egen drømmetur (selv om den ikke kan måle seg med deres). Vi ser fram til å sette oss på syklene i Venezia om to uker og bruke hele sommeren på å sykle "hemmat" til Hamar.

  Lykke til videre på den fantastiske turen deres!
  Hilsen Aina
  www.sykkelbarn.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det er jo strålende at vi kan være til inspirasjon for andre! Det høres jo ut som om dere også planlegger en kjempefin tur, det blir jo omtrent vår europaetappe i retur. Dere har mye å se fram til og vi ønsker dere en kjempefin sykkeltur hjem!

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...