lørdag 21. august 2010

Sykkel, telt og fjellsko i Irland, Skottland og på Isle of Man


Etter 8 uker med sykler, telt og fjellsko på noen av de britiske øyene, er vi nå tilbake i Trondheim. Kort oppsummert, så har vi syklet ca 2 500 km, sittet ca 120 timer på sykkelsetene våre og vært på 10 tusentopper (+ én som var 999 moh). Vi har gått Isle of Man på tvers, syklet Skottland på tvers og syklet rundt Irland og Isle of Man.

Aller siste sykkeletappe gikk fra Liverpool til Manchester hvor vi tok fly tilbake til Trondheim.

Vi prøver å komme oss over sjokket over alle uleste e-poster og det å måtte forholde seg til ukedager og en fullbooket kalender igjen…

Reisen er forøvrig ikke over for oss bare fordi vi nå har kommet hjem igjen, nå skal bilder og video prosesseres, redigeres, indekseres og sorteres, artikler skal skrives og bøkene vi kjøpte underveis skal leses. Vi skal mimre over alle gode minner og, ikke minst, begynne å planlegge neste langtur – som blir kajakk langs norskekysten.

5 kommentarer:

 1. Det må have været en skøn tur. Det er i hvert fald nogle skønne billeder!

  SvarSlett
 2. Så ut som dere hadde en "gild" tur...

  SvarSlett
 3. For et eventyr, håper dere deler flere bilder med oss.

  SvarSlett
 4. Superbra!! Og for en opplevelse!! Gleder meg til flere bilder fra dere!!


  Beklager sent besøk på bloggen, men i forrige uke tok fotokonkurransen hele tiden min ,og på søndag, da den var over, da fristet det ikke så mye å sitte med pc'en. Men nå er jeg i gang igjen;)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...