fredag 4. januar 2013

Plan for 2013: Dette blir ett bra år! - og noen oppsummeringer fra innspurten til 2012


 


Knotret ned av Birgit den 3.1.2013 i Coyhaique.
 
Godt nytt år!! 2013 blir ett bra år, tror jeg. For vår del blir det etter planen et sykkelår. Bare sykle, ett helt år! Det er en bra plan og vi gleder oss!
 
Men før vi dveler alt for lenge ved fremtiden og dens lyse utsikter skal jeg gi dere en oppsummering av innspurten på 2012. Vi sykler fremdeles på Carratera Austral og vi feiret jul på en lodge i skogen ved Rio Baker. Rio Baker må være verdens grønneste elv. Det er også Chiles største elv og den er full av fisk. En fin elv, med andre ord!
 
1. juledag ar det videre langs carrateraen og Anders hadde juletreet vårt på bagasjebrettet og vi og juletreet humpet videre i støvet. Vi stoppet i Puert Rio Tranquilo og tok en båttur ut til noen marmorgrotter. Innsjøen var like grønn som Rio Baker og marmorgrottene var ett fasinerende skue!
 
Videre langs Carrateraen ble det mer og mer opplagt at vi måtte få tak i nye bremseklosser.  Vi kom oss til Coyaique og har bestilt nye klosser. Men ting skjer ikke superfort og vi er fortsatt her. Siste nytt er at klossene skal komme i morra... Vi får se...
 
Ja, og den *x*‰!" pc'n (beklager utbruddet) ser ut til å ha tatt kvelden igjen. Den superduper solid state pc'n vår... Det er 2. gang på 6 måneder at den tar kvelden... Skikkelig kvelden. Ingenting å dvele ved det heller. Vi forsøker og forsøker å ordne opp -og i mellomtiden får vi oppdatere bloggen via mobilen og med bilder fra den samme mobilen. Jammen bra at den er en sånn smarting!
 
Med alle gode ønsker for det nye året!
 
 
 
 
For flere bilder; sjekk Lynvingen på Facebook. Vi har også et kart over turen vår.
 

2 kommentarer:

 1. Glad for at jeg fant bloggen deres!
  Kjempefin inspirasjon.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det!! Vi håper vi kan fortsette å inspirere :)

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...