tirsdag 5. juni 2012

Ny sykkel: Corratec CT Shape Carbon ST

Corratec CT Shape Carbon ST

Ja, dette er altså det nye vidunderet vårt. Etter en del om-og-men, vurderinger, og frem-og-tilbake ble det altså nye sykler på oss, av typen Corratec CT Shape Carbon ST, etter å ha fått en meget god pris hos Sykkelsenteret. De har således gjort opp for seg etter å først ville selge oss uferdige sykler, bl.a. med selvbygde hjul av typen med skivebrems og felgbrems-felger. Nok om Sykkelsentret, her skal det dreie seg om våre nye sykler:

På hjemmesiden til Corratec er sykkelen beskrevet slik:

CT SHAPE CARBO ST, HERRE: 6061 alu/karbon kompositt hybridsykkel som har "alt". Lett og stabil milsluker utstyrt med Shimano Alfine girsystem som er spesielt konstruert for trekking, Shimano Alfine skivebremser, justerbart styrestem, demping i setepinn, skjermer, bagasjebærer og lysutstyr. Et klart førstevalg for utstyrsbevisste trekkingentusiaster.Vi har riktignok byttet ut setepinnen med demping med en setepinne uten demping, gaffelen med en stålgaffel og tatt vekk det såkalte lysutstyret. Vi skal også bytte ut det justerbare "styresystemet" og setet, samt sette på bar ends. Da blir den nok helt perfekt!!


Kortet er trukket og syklene er våre :)

Bedre med to sykler på taket enn en bil i hånden

Sykkelen på plass i gården

Navgir: Shimano Alfine

Skivebrems: Shimano Alfine

Bærer på forhjulet

Ny gaffel av type stål

Hydrauliske bremser

Bærer på bakhjulet

Setet som skal byttes ut.
Birgit har testet det og det er et nytt PIA!!
- skrekk og gru og maltrakterte deler som ikke bør være maltrakterte....
(les historien om den første PIA: Perth-Geraldton på sykkel)

Justerbar stem - skal byttes

Vi er spente på hvordan navgiret vil fungere. Det har ingen av oss prøvd før. Ingen av oss har hatt skivebremser tidligere heller, så det er jo også spennende.

Vi må innrømme at vi allerede er glade i de nye skinnende alu/karbo kompositthestene våre med stålgafler og gleder oss til de er litt mindre skinnende (les: Mer brukt).Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...