mandag 2. november 2009

Vi lurte lillesøster!

I helga hadde Ingrid og jeg bursdag. Ja, vi er født på samme dag, men med to års mellomrom. Dette året, nærmere bestemt på søndag 1. nov, ble Ingrid, altså lillesøster, 30 år. Johannes hadde i den forbindelse lagt opp til en voldsom feiring uten Ingrids viten og vilje. For å gjøre en lang historie kort, så ble Ingrid kjørt til Værnes på torsdagen og fløyet til Amsterdam (sammen med Johannes). På fredagen kom Anders og jeg også til Amsterdam for å bli med på feiringen… Ingrid er en typisk kontrollfreak, og det var en lettere sjokkskadet lillesøster jeg fant i Amsterdam. Men sjokkskader til tross, hun hadde allerede rukket å shoppe to par sko og opptil flere klesplagg (Johannes var med og bar posene).

Fredagskvelden ble stort sett brukt til å spise mat og lørdagen bar det av sted på sightseeing og marked før vi dro på Bols House; et slags museum med masse lukte- og smakeprøver.
Amsterdam er en by full av "gammel-dame sykler"


På Bols House

Ingrid var den mest samvittighetsfulle av oss alle når det gjeldt lukteprøvene på Bols House.

- Og så kan man åpne luken for å sjekke om man har gjettet riktig lukt

I følge Ingrid, hadde hun fryktelig mange riktig. For oss andre ble resultatene litt ymse…Tid for smaking: Etter å ha trykket seg gjennom noen taster på en pc-skjerm, kommer det ut en oppskrift på en drink som er tilpasset smak og behag til den enkelte, som man deretter får utlevert i baren.


Vi endte opp med hver vår farge på drinken, men alle fikk smake på alles drinker, og der var en fornøyd gjeng som gikk løs på neste post på programmet; likør


I den sykedeliske baren fikk vi utlevert to fargesterke og valgfrie likører hver

- Og så var det bare å sette i gang med smakingen igjen. Vi hadde jo åtte likører i knalle frager å smake oss gjennom

Ikke alt falt i smak hos alle smakerene...

Ingrid med den grønne likøren

- den falt visst i smak :)Alt i alt var vi meget fornøyde med Bols House – og vi anbefaler alle som skulle befinne seg i området en gang om å stikke innom. Jeg tror at gruppen valgte seg ”mint – white” som favoritt likør og ”Strawberry” som den verste (etter avstemming) – og når det gjelder drinkene hadde vi mange meninger, men jeg likte ”citrus crunch” veldig godt. Ingrid var forøvrig veldig fornøyd med å finne en karamell i sin drink…

Avslutning og konklusjonIngrid som ikke er så glad i å gi fra seg kontrollen over situasjonen, var nok både nervøs og sjokkert gjennom hele helga, men jeg tror hun hadde en veldig fin helg – det hadde i alle fall jeg… Johannes hadde i tillegg invitert til middag på Søndags ettermiddag, to timer etter at vi kom hjem, og serverte treretters middag med lammelår og greier til ca 20 stk. Snakk om feiring :)

Appendiks
- noen flere bilder:

Ingrid og Anders viser muskler

Den lurte og den lure

Nye sko

bursdagsbarna....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...