lørdag 30. januar 2010

Ny pult på fotorommet

Endelig har vi fått skikkelig pult på fotorommet/ kontoret. Etter lang tids venting og sondering etter ulike muligheter, bestemte vi oss en lørdags morgen for at vi innen kvelden skulle ha fått pult på fotorommet. Den gamle løsningen var vi begge begynt å bli lei av, målet var å få pult i en skikkelig arbeidsstilling. Selvfølgelig talte muligheten for å ha pult i forskjellige stillinger også inn, spesielt siden variasjon i stillingen som kjent motvirker stivhet.


Ferden gikk til IKEA, der vi oppdaget at det er mulig å få pult i omtrent alle mulige stillinger – svenskene har virkelig taket på behovene til de ulike personer og kroppsfasonger. Anmodningen om å få prøve pult i kontoravdelingen ble lagt fram for betjeningen, og de ga oss en grundig innføring i alternativene og utvalget – vi fikk se pult både forfra og bakfra og var ganske lei da presentasjonen var ferdig. Betjeningen var også svært behjelpelig med å gi oss tips og råd om alle de ulike stillingene du kunne få pult i.

Å få ny pult i bilen er ikke alltid like lett, og vi endte opp med å måtte binde bakdøra igjen for å komme oss hjem.

Vel hjemme ble det konstatert at ny pult på arbeidsrommet var akkurat det vi trengte. Det var faktisk en såpass stor suksess at vi nå vurderer å få pult i alle de andre rommene i huset også. Det ble til og med vurdert om vi skulle få pult ute på verandaen og på plenen også, men det prosjektet ble lagt på is – i hvert fall inntil snøen forsvinner.

5 kommentarer:

 1. Nypult på fotorommet. Herlig. Jeg LOLer på meg!

  SvarSlett
 2. hehe, dette er noe av det beste jeg noensinne har lest på en blogg! You made my day!

  Øyvind

  SvarSlett
 3. Artig at så mange synes det er moro med kontormøbler...

  Anders & Birgit

  SvarSlett

 4. [url=http://shenenmaoyii.tripod.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
  [url=http://www.nexopia.com/users/shenenmaoyis/blog][b]sac longchamp[/b][/url]
  [url=http://www.shensacen.350.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
  [url=http://shenenmaoyiss.livejournal.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
  [url=http://shenenmaoyis.sport.fr/2012/12/28/sacs-a-main-de-luxe-en-gros-laissez-femmes-expriment-leurs-personas/][b]sac longchamp[/b][/url]

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...